Eten in een Italiaanse sfeer. Iedereen welkom

Domeniche speciali/Bijzondere zondagen

"E che domenica bestiale
La domenica con te"

("Wat een beestachtig goede zondag
De zondag met jou")


Fabio Concato schreef er een iconisch liedje over (Domenica bestiale). De zondagen in Italië zijn bijzonder. Het zijn dagen om door te brengen met je geliefden; familie of vrienden. Je trekt het park of de bergen in of je gaat naar het strand en eet daar samen. Kortom, je doet leuke dingen samen en geniet van goed eten, drinken en gezelschap.

Precies dát gevoel willen wij je ook geven op zondag!

Daarom organiseren we leuke dingen op zondag, live muziek, een proeverij, een workshop etc.

Je kunt je opgeven via de link hieronder, we sturen je dan een mail met de bevestiging van de aanmelding. Wees er snel bij want de plaatsen zijn altijd beperkt!

Tot zondag!

Aankomende 'domeniche speciali':

20 maart: Wijnproeverij met 4-gangenmenu. 80,- p.p. voor het proeven van 12 wijnen inclusief uitgebreide toelichting en een bijpassend 4 gangenmenu. Aanvang: 17 uur. Klik hier om je aan te melden.

24 april: Whiskyproeverij; een hilarische Schot vertelt je alles over typisch Schotse whisky's en laat je volop proeven. Tijdens het proeven krijg je heerlijke bijpassende hapjes voorgeschoteld en erna kun je genieten van een 3-gangenmenu. Totaalprijs: 59,50 p.p. Aanvang: 15 uur. Aanmelding via Drankenspecialist van Rooij https://www.drankenspecialist.net/ 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram